Ghid spiritual pentru copii, parinti, barbati si femei - Luule Viilma

Ghid spiritual pentru copii, parinti, barbati si femei - Luule Viilma
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786069029091
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 256
Format: 13x20 cm
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Ghid spiritual pentru copii, parinti, barbati si femei - Luule Viilma

Ma grabesc sa va spun drept ca, de fapt, eu scriu pentru mine. Practic, tot ce face omul o face pentru sine si doar in aparenta o face pentru altii. Cartile mele sunt o istorie a descoperirilor mele si a evolutiei mele. Le recitesc si ma descopar pe mine. De fiecare data. O ocupatie pasionanta. E ca si cand le-as citi prima oara.

Foarte multi oameni sunt victime ale dorintelor parintilor lor. Cu cat s-au realizat mai putin nazuintele legate de viata ale parintilor, cu atat sunt mai mari nazuintele lor legate de copil. Cu cat situatia financiara a parintilor este mai modesta, cu atat ei sunt mai nelinistiti si in legatura cu ei si cu copilul si se tem ca el sa nu ajunga intr-un anturaj periculos.
O cat de mica initiativa venita din partea copilului poate fi perceputa de parinti ca un cosmar, ca o tragedie. In speranta ca printr-un comportament frumos le va mai domoli suferintele parintilor si le va usura viata, copilul este capabil, temandu-se in permanenta pentru ei, sa-si sacrifice viata.
Cine nu vrea sa se sacrifice, se salveaza prin fuga. Salvandu-ne prin fuga de parintil nostri, nu ne salvam si de proprille noastre stresuri. Stresurile ne insotesc pretutindeni si ne provoaca acelasi tip de relatii. Si cu oamenii straini.
Jenandu-se de trecutul sau si ascunzandu-l, o sa-si dea seama cat de mult se incurca in hatisul de nazuinte sperante creat de prieteni. colegi si de societate.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0620 sec