Ghid de pregatire pentru Bacalaureat 2010 - Matematica M1 + M2

Ghid de pregatire pentru Bacalaureat 2010 - Matematica M1 + M2
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: stoc lichidat
Autor:
ISBN: 978-973-649-583-0
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 448
Format: 16,5 x 23,5

DESCRIERE

Lucrarea vine in sprijinul elevilor de la filiera teoretica, profil real, specializarea matematica-informatica si stiinte ale naturii, filiera vocationala, profil militar, specializarea matematica-informatica si filiera tehnologica, toate profilurile si toate calificarile profesionale, pentru pregatirea "bac"-ului la matematica.

Aflata la a VIII-a editie, mereu adaugita, imbunatatita, adaptata la schimbarile din invatamantul romanesc, aceasta lucrare prezinta exercitii si probleme recapitulative structurate pe continuturi de invatare cu care elevii se pot antrena pentru bacalaureat, dar contine totodata calendarul si metodologia de organizare a examenului de bacalaureat, programele scolare pentru examenul national de bacalaureat si un breviar teoretic.

Contine si Modelele de teste M1 si M2 propuse de M. E. C. I. si C. N. C. E. I. P. la data de 30 octombrie 2009, impreuna cu Baremele de evaluare si notare ale acestora. Lucrarea cuprinde cateva teste de bacalaureat create dupa modelul dat de catre minister, iar la rezolvarea acestora punctarea a fost facuta mai amanuntit.

Colectivul de profesori care a lucrat aceasta carte asigura de multi ani pregatirea elevilor pentru examenul de bacalaureat. (autori: C. Angelescu, N. Baciu, O. Badescu, N. Buzduga, C. Chirila, D. Chites, M. C. Cimpoesu, G. Constantinescu, D. Cremenescu, D. Cosic, M. Ionescu, V. Lupsor, L. Marin, I. Marinescu, D. Nanuti, D. Nastrut, I. Omer, M. Pauna, A. Postaru, N. Seimeanu, N. Stanica, G. Stoianovici, N. Suciu, G. Tirla, D. Trifon, G. Vlad, C. Zirna)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0436 sec