Geneza uitata - Cinamar, Radu

Geneza uitata - Cinamar, Radu
Preț: 48,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-1965-41-3
Editura:
Anul publicării: 2019

DESCRIERE

Cartea - Geneza uitata - apare intr-un format nou, mai mare, fiind totusi cea mai voluminoasa dintre titlurile seriei de pana acum. Remarcam simetria pe care autorul pare sa o respecte in cadrul volumelor sale: dupa fiecare expeditie printr-un tunel, urmeaza un volum ce trateaza un subiect separat, dupa care se revine la expeditia prin tunelul urmator.

"GENEZA UITATA” este al saselea volum din seria "Radu Cinamar” si el reprezinta fara indoiala un pas inainte atat din punctul de vedere al stilului editorial, cat si din cel al expunerii informatiei.
Astfel, volumul 3 ("Misterul din Egipt – Primul tunel”) a fost urmat de volumul 4 ("Pergamentul secret”), pentru ca volumul 5 sa trateze o noua expeditie ("In interiorul Pamantului – Al doilea tunel”). Volumul 6 ("Geneza uitata”) apare ca fiind un volum de-sine-statator, iar daca aceasta logica de publicare se va aplica in continuare, atunci ne putem astepta ca volumul 7 din serie sa trateze despre expeditia prin cel de-al treilea tunel, care este si ultimul din Complexul secret din Muntii Bucegi.
Noul volum ("Geneza uitata”) prezinta un subiect uimitor prin complexitatea si bogatia informatiei, dar cele peste 70 de desene elaborate sunt menite sa usureze intelegerea textului. Miezul lucrarii il reprezinta subiectul originii adevarate a omului si a evolutiei sale complexe de-a lungul erelor. Sunt explicate de asemenea unele dintre "punctele fierbinti” ale istoriei umanitatii, care fie nu au fost cunoscute niciodata, fie au fost tratate de pe pozitii mitologice: Atlantida, Troia, Shambala, Hiperborea etc.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0502 sec