Geneza. Sa fie lumina! - Florentina Mateescu

Preț: 32,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786069514269
Anul publicării: 2021
Pagini: 144
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Si, iti impartasesc, suflete drag, ca am o viata bogata, cu tare multe fiinte si lucruri frumoase in ea, cu multe lectii, din care am avut si mai am de invatat, cu bucuria de a fi mama si a-mi creste frumos copilul, cu bucuria de a fi terapeut si a darui respect si iubire celor care mi-au pasit pragul, cu bucuria de a fi indrumator spiritual si a ghida pentru a fi deschise cai luminoase pentru cei care doresc sa iasa din citadela constructiilor mentale limitative. Si cu imensa bucurie de a scrie si de a darui scrisul meu lumii care are nevoie de el.

Asadar, hai sa mergem impreuna la un drum ce ne este necesar tuturor si care are o frumusete sublima, pe care o vei descoperi la fiecare pas pe care il vom face.
Caci, usor - usor se vor ridica valurile ce ne-au umbrit ochii timp de milenii si vom gasi drumul spre noi insine si spre o viata luminoasa si armonioasa.
Si nu este utopie.
E perfect realizabil.
lar TU, daca ai inceput sa citesti aceasta carte, inseamna ca ai ajuns la momentul calatoriei spre paradisul din tine, in care salasluieste Divinul.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0424 sec