Furtuna. Vol. 1

Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-9017-08-1
Editura:
Anul publicării: 2019
Ediția: paperback
Pagini: 352
Format: 13/20
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

O evadare și un furt de diamante din timpul celui de-al doilea război mondial conduc la ridicarea unor imperii în lumea afacerilor licite, dar mai ales ilicite.
Aveți în fața dumneavoastră un roman care se prezintă întreg, deși ar permite serializarea – veți parcurge trei aventuri ale unui personal, Blade Storm, le nom de guerre al unui brăbat român impozant prin fizic, de temut prin inteligență practică, invincibil prin abilitățile și cunoștințele sale marțiale – în clasica unealtă de marketing, trilogia.
„Maestrului Dezastrului”, Blade Storm, vă va purta din Extremul Orient în Americi, cu un centru imaginar - și moral, îndrăznesc să spun – aflat în cealaltă emisferă, aici, în România.
„Ușile a două Mercedesuri se deschiseră și din fiecare mașină coborâră câte trei japonezi. Erau tineri, puternici, probabil foarte bine pregătiți fizic și psihic și arborau o alură de siguranță și putere. Costumele le veneau ca turnate, iar cămășile albe, imaculate, erau încheiate până la ultimul nasture.
Se aliniară lângă mașinile din care coborâseră.
Pare o declarație de război, se gândi Kennedy, în timp ce cobora scările flancate de ulii din lemn de tec, cu aripile deschise și ochi răutăcioși, după ce ieșise de dupa ușile mari ale vilei, pe care le lăsase deschise larg.
Propriile gorile umpleau vila și ocupaseră și intrarea principală, fiecare afișând câte o pușcă de calibru mare, asezonată cu un rânjet pe care, la înghesuială, îl puteai numi zâmbet și care îți tăia pofta de mâncare, garantat 100%, pe toată săptămâna.”     

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0509 sec