Fratii nostri necuvantatori ~ oare şi animalele au suflet? ~

Fratii nostri necuvantatori ~ oare şi animalele au suflet? ~
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 978-973-1701-20-2
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 232
Format: 14 x 20 cm

DESCRIERE

Oare animalele au suflet? Fiecare şi-a pus la un moment dat această întrebare, fără să putem da un răspuns satisfăcător.

De fapt, în clipa în care abordăm acest subiect, primim, în general, simple păreri sau confirmarea unei convingeri, dar nimic mai mult.
Fiind dintotdeauna sensibili la lumea animală, Daniel Meurois şi Anne Givaudan au abordat chestiunea într-o manieră mai puţin comună.

Cu ajutorul unei metode particulare de lucru, pe parcursul a luni întregi, ei au avut posibilitatea de a intra în strâns contact cu forţele conducătoare ale universului animal, cu suflete grup, deve şi cu animalele înseşi.

Noua lumină pe care o aduc astfel asupra inteligenţei animale face ca această carte să fie, fără îndoială, un document unic.

Prin urmare, din experienţa lor rezultă o povestire tulburătoare care, sub forma unei învăţături vii, ne furnizează o mie şi una de informaţii cu o privire la o lume pe care, practic, o ignorăm.

Este itinerariul unui câine ca mulţi alţii - Tomy - cel care serveşte ca fir conducător în această mărturie ce provoacă o altă sete de înţelegere, de uimire şi, mai ales, de iubire.

Faţă de absurdităţile actuale ce duc la exploatarea şi decimarea lumii animale, din inconştienţă şi pentru un profit pe termen scurt, această carte constituie un apel sfâşietor la bun simţ şi la respect.

Timp de douăzeci de ani, Anne Givaudan şi Daniel Meurois şi-au unit eforturile pentru a-i oferi unui public foarte larg o mărturie în afara obişnuitului, despre pluralitatea lumilor şi despre cercetarea unei cunoaşteri noi.

Traduse în multe limbi, cărţile pe care le-au semnat împreună au devenit rapid best-seller de nivel mondial.

Lucrarea lor comună constituie deja o contribuţie incontestabilă în extinderea unei spiritualităţi deschise celui de-al treilea mileniu.

Astăzi, cei doi autori îşi continuă - fiind alături unul de celălat - munca lor de predare şi de răspândire a informaţiei.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0538 sec