Floarea de Argint (Octogon 3)

Floarea de Argint (Octogon 3)
Preț: 10,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-87465-4-1
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 256
Format: 13 x 20
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Cartile lui Pavel Corut din seria Octogonul in actiune sunt impartite in cate doua sectiuni:
Prima parte, romanul propriu-zis, prezinta aventurile agenailor Octogonului, cel mai puternic serviciu secret roman, care lupta pentru apararea intereselor tarii si ale omenirii cu cei mai redutabili dusmani ai acestora - bubulii si stapanii din umbra - doua forte malefice care urmaresc dominarea Lumii prin orice mijloace. In mare parte fictiune, aceasta parte contine suficiente elemente preluate din realitate pentru a da o nota extrem de credibila naratiunii si pentru a-i trezi cititorului lucid curiozitatea si atentia fata de ceea ce se intampla in jurul lui, zi de zi.

In a doua parte, autorul face dezvaluiri spectaculoase cu privire la evenimentele petrecute in tara, incepand cu culisele revolutiei din 1989 si terminand cu substratul celor mai recente evenimente politice si economice. De asemenea, in multe volume, aceasta parte are si o latura educativa, construita in jurul unor exemple de oameni remarcabili sau de realizari umane, ce urmareste sa starneasca in cititor elanuri de creativitate si de actiune care sa-i aduca lui personal prosperitate si fericire conducand in acelasi timp la progresul si competitivitatea atat de necesare tarii noastre in timpurile pe care le traim.

Noile misiuni ale agentului de la "Neconventionale" Varain il poarta pe acesta pe jumatate din meridianele Globului, din Argentina si SUA pana in Romania, Austria si Franta. In acest volum, agentii Octogonului si, prin ei dar si in mod direct, autorul fac noi dezvaluiri cu privire la dedesubturile revolutiei din decembrie 1989, in special la vinovatii pentru crimele de dupa fuga lui Nicolae Ceausescu. In 1993, inaintea multor "viteji" aparuti in ultimii ani, Pavel Corut trage la raspundere personaje precum Ion Iliescu, Silviu Brucan, Nicolae Militaru si Victor Stanculescu.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0666 sec