Fizica. Sinteze si complemente. Probleme rezolvate pentru bacalaureat si admitera la facultate

Fizica. Sinteze si complemente. Probleme rezolvate pentru bacalaureat si admitera la facultate
Preț: 56,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-659-156-3
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 288
Format: 17x24

DESCRIERE

Sintezele şi complementele de fizică prezentate în această carte sunt cu atât mai valoroase cu cât, în zilele noastre, percepţia fizicii este deseori eronată sau, în orice caz, mult simplificată. Fizica este şi va rămâne un domeniu de bază al ştiintelor, fiind o disciplină care defineşte riguros şi exact cunoaşterea universului fizic, şi de aceea trebuie să rămână o componentă obligatorie a cunoştintelor oricărui om cult. Cartea este structurată în patru părţi – Mecanică, Termodinamică, Electricitate, Optică – şi se adresează elevilor care se pregătesc pentru bacalaureat sau admitere la facultăţi: Institutul Politehnic, Academia Tehnică Militară şi Medicină.
O utilizează cu succes şi elevii claselor a IX-a şi a X-a care doresc să înceapă din timp o pregătire temeinică în vederea examenelor de bacalaureat şi admitere.
Lucrarea cuprinde: sinteze de teorie; complemente de teorie (acea parte de teorie care nu este cuprinsă în manualele de specialitate, dar trebuie însuşită pentru a putea rezolva probleme), precum şi cele mai caracteristice probleme din subiectele de bacalaureat şi din testele de admitere la facultate, explicate şi rezolvate.
Grafica si tehnoredactarea au o formă atractivă, aerisită, cu figuri şi formule bine poziţionate în pagină.
Astfel cartea poate fi folosită eficient şi de elevii care “SE TEM DE FIZICĂ”: “nu-mi place, nu o înţeleg, nu pot s-o învăţ”. Vor constata că, printr-o organizare logică a gândirii, vor primi un impuls pentru a îndrăgi FIZICA.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0682 sec