Fizica F1 + F2 Manual pentru clasa a XI-a

Fizica  F1 + F2 Manual pentru  clasa a XI-a
Preț: 12,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-649-263-
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 160
Categoria: Manuale

DESCRIERE

Fizica F1 + F2 Manual pentru clasa a XI-a
Autor: Daniel Ovidiu Crocnan

Manualul defineste conceptele specifice fizicii şi explica fenomenele fizice intr-un limbaj specific, prin modelare si abstractizare, fiind acoperit de un bogat material teoretic cu o ilustrare variata.
Manualul imbina intr-un mod echilibrat teoria, exemplele, exercitiile practice, problemele propuse si exercitii de autoevaluare.
In fiecare capitol sunt prezentate si propuse spre realizare experimente care sa evidentieze fenomenele studiate, propunand elevilor un parcurs experimental al fizicii studiate.
Manualul propune importante deschideri spre „realizarea unor transferuri si integrare a cunostintelor si a metodelor de lucru specifice fizicii, in scopul aplicarii lor in stiintele naturii si in tehnologie”, prin aplicatii in domenii variate ca: biofizica, medicina, cercetare teoretica si tehnologica, al unor aplicatii tehnice sau industriale.
In cadrul fiecarei lectii sunt prezentate probleme rezolvate pentru a obisnui elevul cu rationamentul in fizica şi sunt propuse un numar semnificativ de probleme, cu grad diferit de dificultate, menite a crea elevului contextul problematizarii teoriilor fizicii.
Pentru facilitarea sistematizarii informatiilor furnizate si verificarea intelegerii acestora de catre elevi, fiecare lectie cuprinde un rezumat care selecteaza conceptele semnificative.
Sper ca manualul, prin accesibilitatea notiunilor teoretice, prin varietatea exercitiilor, a experimentelor si deschiderilor sugerate, cat si prin forma grafica deosebit de atractiva, sa va convinga sa aprofundati acest minunat domeniu al experientei si gandirii umane care este Fizica.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0358 sec