Fiul lui Takumi - Autor: Tony Mitton

Fiul lui Takumi - 
Autor: Tony Mitton
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-978-201-9
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 256
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Viața e imprevizibilă şi variată şi nimic nu durează pentru totdeauna. Cel mai important e să trăim şi să iubim şi, dacă se poate, să facem un lucru bun din când în când.

Într-un sătuc din Japonia, tânărul Ryo tânjește după aventură și adrenalină. După ce vede un războinic singuratic înfruntând o bandă de tâlhari, își dă seama că vrea să fie ca el. Află că bărbatul face parte dintr-un grup de războinici numit Cei Tainici și decide imediat că va pleca de acasă pentru a li se alătura.
În călătoria care îl va ajuta să își afle vocația, Ryo va întâlni războinici curajoși, călugări înțelepți și prieteni de nădejde, dar va fi și martorul unor tragedii tulburătoare. Întreaga experiență îl va ajuta să înțeleagă ce înseamnă să îți urmezi visurile și cum îți poți găsi locul în lume.

Tony Mitton scrie poezie și proză pentru copii. Fiul lui Takumi este primul său roman pentru tinerii cititori. Operele sale sunt multipremiate, cea mai recentă distincție fiind Premiul pentru Poezie CLPE, acordat volumului Wayland.
Tony Mitton locuiește în Cambridge împreună cu familia sa.


De același autor au apărut în colecția PanDA:

  • Ursulețul Alb ca Neaua
  • Pinguinul Fulg de Nea

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0628 sec