Filosofia sexului. Editia a IV-a. Revizuita

Filosofia sexului. Editia a IV-a. Revizuita
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-44-0127-4
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 176
Categoria: Filosofie

DESCRIERE

Toate femeile din carte se numesc Maria. Pe de o parte pentru a le proteja identitatea, pe de alta parte pentru ca Maria este un nume relevant in ambele sensuri: Maria fecioara si Maria-Magdalena, curva emblematica. Cele mai multe femei sunt cumva pe drumul dintre cele doua Marii.
Editia de fata cuprinde multe "deleted scenes". La prima editie mi-a fost teama ca voi fi criticat pentru scene de sex explicite sau pentru ideile radicale. Intre timp am aflat ca unii te critica oricum. Pe acestia ii asigur ca vor avea material din plin.

RADU F. CONSTANTINESCU a publicat peste tot, pe principiul ca "nu esti cu adevarat ratat cat mai e un domeniu in care n? ai incercat". S? a simtit mereu un impostor, un pagan in templu, un repetent care habar nu are cum functioneaza lucrurile.
N? a stiut radio, dar a lucrat la ProFM in anii de glorie ai radioului.
N? a stiut nici televiziune, dar a lucrat la ProTV.
N? a stiut cum "se scrie", dar "compunerile" lui au devenit bestselleruri.
Nici blogging n? a stiut, dar a castigat doi ani la rand titlul pentru Cel mai bun blog din Romania.
In momentul redactarii acestei prezentari rauvoitoare, pe blogul impostorului nostru se intra pentru a 75 066 903? a oara. Probabil, din greseala. E foarte posibil ca asa sa? l fi descoperit si tu. Dintr? o greseala pe care ti? a placut sa o repeti.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0687 sec