Feng Shui planner pentru succes - Lillian Too

Preț: 48,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9738951011
Anul publicării: 2006
Pagini: 284

DESCRIERE

FORMULE PUTERNICE, CA SA-TI ACTUALIZEZI FENG SHUI-UL IN PERMANENTA SA ATRAGI MAXIMUM DE NOROC SI SUCCES SA INVETI SA CALCULEZI FENG-SHUI-UL PRECIS PENTRU CASA TA

FENG SHUI, vechea arta chinezeasca a decorarii interioarelor astfel incat sa se creeze un flux pozitiv al energiei, a devenit o metoda populara pentru atragerea sanatatii, bogatiei, fericirii si armoniei. Potentialul sau nu se opreste insa aici. Folosind Feng Shui in combinatie cu tehnicile astrologiei chinezesti, Lillian Too iti arata cum sa iti creezi un plan de viata personalizat si sa preiei controlul asupra destinului si norocului tau.

Aceasta carte iti explica toate notiunile elementare din Feng Shui, apoi iti arata cum sa afli momentele exacte cand sunt prezente norocul sau ghinionul in casa ta ori la locul tau de munca. Aceasta iti da posibilitatea sa faci niste pasi simpli, pozitivi, catre atragerea unui maxim de noroc, de la o luna la alta si de la un an la altul. Totul este incredibil de usor si, dupa cum vei descoperi, merita efortul depus.

- Foloseste puternicele formule Feng Shui pentru a-ti planifica si imbunatati viata.
- Intelege ca norocul se schimba odata cu timpul si actualizeaza-ti Feng Shui-ul anual – sau chiar lunar.
- Afla care sunt caile simple si practice ce te ajuta sa te bucuri de un maxim de noroc, sa eviti ghinionul si care iti garanteaza o sanatate robusta.

LILLIAN TOO este recunoscuta ca reprezentant de marca al Feng Shui-ului in lumea contemporana si ca persoana care, aproape de una singura, a adus aceasta practica straveche publicului din Occident. Licentiata la Harvard si fost director executiv la o banca din Hong Kong, Lillian a publicat enorm de multe carti de mare succes despre Feng Shui.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0457 sec