Feminin. Cum sa fii puternica, inteligenta, remarcabila - Mayim Bialik

Feminin. Cum sa fii puternica, inteligenta, remarcabila - Mayim Bialik
Preț: 32,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-44-0376-6
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 176

DESCRIERE

Bialik combina cunostintele academice cu experientele personale, oferind un ghid foarte util fetelor aflate in proces de maturizare. - Publishers Weekly
 
Feminin este un ghid practic care te va invata tot ce trebuie sa stii despre perioada de tranzitie de la adolescenta la maturitate. Descopera in paginile lui informatii pretioase despre cum se dezvolta si cum functioneaza corpul tau, despre procesul de invatare, despre iubire, sex si relatii. Afla cum sa faci fata momentelor dificile cu care te vei confrunta de-a lungul drumului sinuos de la fetita la femeie si invata sa te simti grozav in pielea ta.
 
Ca sa iti explice tot ce trebuie sa stii despre procesul de maturizare, Mayim Bialik foloseste notiuni din neurostiinte, pe care le condi­menteaza cu marturisiri si experiente personale. Etapele prin care treci in perioada de crestere, felul in care ti se schimba corpul, emotiile, perceptia de sine si raportarea la lume si la cei din jur – nimic nu va mai avea secrete pentru tine! Deschide cartea si porneste impreuna cu Mayim Bialik in frumoasa calatorie pe care a pregatit-o pentru tine. 
 
Dr. Mayim Bialik este foarte cunoscuta din renumita comedie ame­ricana Teoria Big Bang, unde a interpretat un rol pentru care a fost nominalizata la patru editii Emmy si a castigat Premiul Criticilor. De asemenea, a jucat in serialul Blossom, difuzat la inceputul anilor ᾽90. Mayim a obtinut o diploma in neurostiinte la UCLA si o diploma in studii ebraice, dupa care si-a luat doctoratul in neurostiinte, tot la UCLA.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0632 sec