Explorari in enigmatic vol. 3 - Dan Corneliu Braneanu

Explorari in enigmatic vol. 3 - Dan Corneliu Braneanu
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-94247-3-5
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 192
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Dan Corneliu Braneanu este un nume de referinta in cercetarea enigmelor si mistrelor spiritului si materiei. Cunoscut publicului larg mai ales ca redactor-sef al revistei Magazinul Parapsihologic si prin studiile dedicate sculpturilor megalitice din Carpatii Romaniei, cunostintele lui Braneanu acopera o plaja larga de domenii neortodoxe, din a caror metode si idei directoare extrage concluzii adesea surprinzatoare.
Cartea de fata deschide o miniserie de 4 volume care vor cuprinde o retrospectiva a publicisticii lui Dan Corneliu Braneanu, intregita cu note si materiale inedite, sub ingrijirea editoriala a mai tanarului sau discipol, Vlad-Ionut Musceleanu.
Cititorului i se pun la dispozitie studiile de o viata ale unui om, prin care nu se oglindesc doar persoana autorului si rezultate individuale ci, poate chiar mai important, mediul pe alocuri ermetic din care acesta provine.

Fragment din cartea "Explorari in enigmatic vol. 3" de Dan Corneliu Braneanu

"Problema acestor morti aparent atipice este greu de rezolvat deoarece majoritatea dintre ei practicau si alte tehnici ezoterice mult mai periculoase, de exemplu spiritismul, sau ajunsesera si trecusera de un grad de cunoastere foarte ridicat pe care nu oricine are dreptul a-1 depasi in orice conditii (vezi cazul Culianu). Sfarsitul de viata atipic nu este specific numai ezoteristilor romani (printre care se includ si astrologii). Vom cita doar un exemplu. Karl Ernest Kraft, tanar astrolog elvetian, care s-a ocupat si de Nostradamus, a murit stupid in anul 1945 in timp ce era trimis pe nedrept in lagarul de la Buchenwald, ca urmare a unei masinatii a serviciilor secrete britanice, el fiind, culmea, filonazist.

S-au constatat si efecte mai putin dure, dar sugestive. De cand a inceput sa practice Astrologia, Armand Constantinescu a observat si declarat ca isi da seama ca lucrurile in viata nu-i mai merg bine. Florian Onita n-a progresat conform meritelor lui, nici dupa ce a schimbat regimul politic, respectiv tara.
Aceste situatii se pot corobora cu avertismentele date de unn specialisti. Intr-o conferinta de presa tinuta in Bucuresti dupa anul 1990, astrologul rus Globa atragea atentia ca intocmirea interpretarea unei astrograme necesita un risc din partea astrologului care patrunde fara a cere voie in karma individului, platind imixtiunea conform legilor Cosmice. Pentru a se prezerva astrologul trebuie sa execute un ritual cu un anumit numar lumanari aprinse, asezate convenabil. In martie 1993, Sura Mosneaga, care are cunostinte temeinice in Parapsihologie, in cadrul unui curs tinut la Bucuresti a avertizat asupra aceluiasi aspect mentionat. Pedeapsa vine in special prin cancer, care este o boala karmica."

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0576 sec