Expertiza criminalistica a documentelor - aspecte tactice si tehnice

Expertiza criminalistica a documentelor - aspecte tactice si tehnice
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 234
Categoria: Legislatie

DESCRIERE

Cuprins:
-Domeniul examinarii documentelor (Grafologia si grafoscopia. Documentul si documentul suspect. Documentele falsificate si documentele contrafacute)
-Tactica ridicarii de obiecte si inscrisuri (Notiuni generale si importanta. Aspecte procesual penale; Obligativitatea ridicarii obiectelor si inscrisurilor, mijloc de proba. Pregatirea in vederea ridicarii de obiecte si inscrisuri)
-Constatarea tehnico-stiintifica grafoscopica (Tactica dispunerii constatarii tehnico-stiintifice)
- Expertiza grafoscopica (Notiune si importanta. Pregatirea dispunerii expertizei sau a constatarii tehnico-stiintifice. Ordonarea expertize grafoscopice. Examinarea semnaturilor si a scrisului. Identificarea masinii de scris si a dactilografului. Metode si aparatura de examinare a documentelor. Expertiza monedelor, bancnotelor, titlurilor de credit. Expertiza fotografiilor si a inregistrarilor video. Expertiza filatelica. Expertiza operelor de arta si antichitatilor)
- Dreptul expertului de a cunoaste materialul cauzei si limitele acestuia. Expertii autorizati (Dreptul expertului de a cunoaste materialul cauzei; Limite. Expertii autorizati)
-Etapele expertizei grafoscopice( Etapele expertizei. Raportul de expertiza sau de constatare tehnico-stiintifica. Asemenari si deosebiri intre expertiza si constatarea tehnico-stiintifica. Evaluarea concluziilor raportului de expertiza si ale raportului de constatare tehnico-stiintifica. Valorificarea concluziilor expertizei si ale constatarii tehnico-stiintifice)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0631 sec