Exercitii si probleme de matematica pentru elevii claselor I-IV

Exercitii si probleme de matematica pentru elevii claselor I-IV
Preț: 23,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 973-96950-8-6
Editura:
Anul publicării: 2000
Pagini: 468
Format: 16X23
Categoria: Culegeri

DESCRIERE

Lucrarea Angelicai Calugarita cuprinde exercitii si probleme de matematica pentru clasele I-IV, concepute astfel incat sa stimuleze gandirea elevului, s-o obisnuiasca cu staruinta, indarjirea, precizia si constiinciozitatea indeplinirii obligatiilor ce-I revin.
Exercitiile si problemele sunt in conformitate cu noua programa scolara si sunt organizate exact in capitolele prevazute de aceasta. Cartea se incheie cu un capitol care contine probleme de logica si perspicacitate.
“Exercitii si probleme de matematica pentru elevii claselor I - IV” poate constitui un auxiliar pretios pentru elevi, dar si pentru invatatori, deoarece contine o varietate de tipuri de exercitii si probleme pe care invatatorul le poate integra in lectii sau le poate rezolva cu elevii in cadrul cercurilor de matematica.
Calugarul si filozoful
Lucrarea “Calugarul si filozoful” se situeaza in centrul raporturilor dintre cautarea spirituala si demersul critic.
Marele merit al acestei opere este acela de a nu ocoli nici una dintre principalele intrebari despre intelepciune si arta de a trai pe care si le pune acest sfarsit de secol.
Patruns de gandirea occidentala rationalista, Jean-Francois Revel dialogheaza cu fiul sau Matthieu Ricard, biolog devenit calugar budist. De-a lungul conversatiei, sunt abordate pana la urma marile intrebari care se afla la granitele dintre filozofie, stiinta, spiritualitate si politica. O bogata reflectie asupra sensului vietii si asupra angajamentului contemplativ

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1066 sec