Europa in colimator - Radu Theodoru

Europa in colimator - Radu Theodoru
Preț: 50,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 562
Categoria: Istorie

DESCRIERE

... secolul XX se instaleaza în Europa, America de Nord, în imperiile coloniale ale Frantei, Angliei, Olandei, Germaniei, în cel tarist si mai apoi sovietic sub semnul dominatiei ocultei financiaro-bancare evreiesti care, în virtutea comandamentelor cuprinse în PROTOCOALE, lucreaza în economic, social, politic, cultural si spiritual sa realizeze Republica Universala, condusa de Sanhedrinul format din marii bancheri si industriasi evrei.

Am analizat o parte din ofensiva istorica a iudaismului sionist în doua volume complementare unul fata de altul: ROMANIA CA O PRADa si NAZISMUL SIONIST.

Astazi când S. U. A., bratul înarmat al nazismului-sionist, pune în practica prin diplomatie, mijloace financiare, o uriasa dezinformare la scara planetara, agresiuni militare, realizarea de fapt a Noii Ordini Mondiale, se verifica integral semnalele de alarma date de Bisericile crestine, o suma de ideologi, economisti, sociologi, politologi, istorici, scriitori si gazetari din întreaga lume, pe întregul parcurs al ultimelor zece decenii, semnale de alarma ignorate, bagatelizate, înabusite de uriasa forta mediatica si politica a ocultei.

La sfârsit de secol si de mileniu numai o sinteza la scara istoriei universale si o analiza globala a luptei de doua milenii dintre iudaism si crestinism...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0350 sec