Eden. Versiunea sumeriană a Genezei

Preț: 57,00 lei
Disponibilitate: stoc limitat
Autor:
ISBN: 9789731965673
Editura:
Anul publicării: 2023
Ediția: paperback
Pagini: 352
Format: 14,5/21

DESCRIERE

Stim deja ca primele capitole din Biblie, cele cuprinse in Cartea Genezei, nu reprezinta adevarul istoric. Totusi, cum au aparut miturile despre Gradina Edenului, despre Pomul Cunoasterii si despre Sarpele care a convins-o pe Eva sa muste din mar? Ce a insemnat de fapt Caderea din Rai?

Despre Sarpele care a convins-o pe Eva sa muste din mar? Ce a insemnat de fapt Caderea din Rai?

La toate aceste intrebari ne raspunde Anton Parks, in cartea-documentar Eden: Versiunea sumeriana a Genezei, in curs de aparitie la Editura Daksha.

Dupa ani de cercetari si traduceri ale tablitelor sumeriene din lut cu scriere cuneiforma gasite la site-ul arheologic din Nippur (sud-estul Irakului de astazi), Parks ne ofera o noua perspectiva documentata si foarte plauzibila. Se pare ca aceleasi mituri care stau la baza crestinismului exista si in aceste scrieri sumeriene ce dateaza cu mult dinaintea scrierilor din Vechiul Testament. Asadar, Cartea Genezei biblice ne prezinta, de fapt, mituri transmise de la trib la trib, prelucrate de-a lungul secolelor – o alta versiune a miturilor originale, cele sumeriene.

Aceste tablite au fost descoperite intre anii 1885 si 1900. Multi cercetatori au incercat sa le traduca, insa fara prea mare succes. De aceea, informatiile atat de valoroase despre originea umanitatii, a Binelui si a Raului au ramas ascunse in cuneiformele lor pentru atat de multi ani. Anton Parks este cel care a reusit sa le descifreze dupa toti acesti ani de incercari esuate. Toate informatiile fascinante (insa atat de periculoase) descoperite sunt expuse in lucrarea Eden: Versiunea sumeriana a Genezei, fara a omite nimic.

In aceasta carte, vei descoperi adevarata origine a oamenilor pe Pamant si vei privi dintr-o cu totul alta lumina episoadele biblice ale Gradinii Edenului, Sarpelui si Caderii Omului. Vei avea acces la versiunea nealterata, originala, a genezei, asa cum a fost ea descoperita de Anton Parks in timpul traducerii tablitelor sumeriene.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0442 sec