Dumnezeu vorbeste limbajul iubirii tale. Cum sa simti si sa impartasesti iubirea divina - Gary Chapman

Dumnezeu vorbeste limbajul iubirii tale. Cum sa simti si sa impartasesti iubirea divina - Gary Chapman
Preț: 34,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786065889965
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 256
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Iubirea nu poate fi traita in singuratate — e nevoie de cineva care sa iubeasca si de cineva care sa raspunda acestei iubiri!

Dr. Gary Chapman descopera ca limbajele iubirii — cuvintele de incu¬rajare, timpul acordat celor dragi, darurile, ajutorul si afectiunea fizica — reflecta natura lui Dumnezeu: iubirea umana si iubirea divina comunica in permanenta, iar intelegerea uneia faciliteaza intelegerea celeilalte.

Daca vom afla cum sa simtim si sa impartasim iubirea divina, vom descoperi nu doar cum sa ne intarim credinta in Dumnezeu, ci si cum sa ne imbunatatim relatiile cu partenerul de viata, cu parintii sau copiii nostri. Ne vom da atunci seama ca, indiferent in ce limbaj este exprimata, iubirea isi are originea intr-o unica sursa, o sursa divina, Dumnezeu!
„Intr-un limbaj usor de inteles, cu ajutorul exemplelor din Sfanta Scriptura, din istorie si din propria cariera de consilier, dr. Gary Chapman dezvaluie cele cinci modalitati de comunicare ale iubirii si ne arata cum putem aduce iubirea lui Dumnezeu in vietile noastre.“

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0885 sec