Drogurile din farfuria oamenilor obișnuiți, despre care nu vrea nimeni să aflăm - Jakob van Eriksson

Drogurile din farfuria oamenilor obișnuiți, despre care nu vrea nimeni să aflăm - Jakob van Eriksson
Preț: 14,99 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-992-286-6
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 152

DESCRIERE

Fără să știm, am devenit dependenți de o serie de droguri chiar mai puternice decât cele convenționale: monoglutamatul de sodiu bate alcoolul sau tutunul, iar zahărul – ei bine, da, zahărul! – surclasează cafeaua, medicamentele cu și fără prescripție sau, chiar, metamfetaminele. Ne drogăm în permanență și ne place tot mai mult asta!

Dacă bunicii sau străbunicii noștri ar mânca tot ce mâncăm noi azi, ar muri pe loc! Lista minunățiilor interzise: E-uri și alte bunătăți; infamul dar fabulosul monoglutamat de sodiu; zahărul, drogul alb suprem, care bate cocaina; cola, care e genială dacă vrei să speli motorul sau să cureți rugina?… Într-o lume stresantă și obositoare, energizantele te scot de tot din amorțeală

Cele 10 Porunci sau cum să te aperi de mâncarea „ciudată”: Nu mânca nimic din ceea ce nu poți pronunța! Nu mânca nimic din ceea ce bunicii tăi nu cunoșteau! Nu mânca nimic care conține ingrediente pe care un copil de 7-8 ani nu și le poate reprezenta! Nu mânca nimic din ceea ce are pe etichetă mai mult de 5-6 ingrediente! Nu mânca nicio mâncare gata preparată care are termen de expirare mai lung de trei zile! Nu mânca niciun aliment procesat (de pildă, mezeluri) care are termen de expirare mai lung de șapte zile! Nu mânca niciun aliment procesat din care, dacă înlături folia de protecție, se scurge apă sau orice fel de lichid! Nu mânca fructe care nu putrezesc! Nu mânca produse al căror nume sună la fel în multe limbi! Nu mânca nimic din ceea ce beneficiază de reclamă constantă la televizor!

Colecția SECOLUL XX – 20 DE MISTERE ESENȚIALE (20 volume)

Istoria nu mai este demult, pentru nimeni, ceea ce scrie în manualele de istorie sau, în orice caz, nu doar ceea ce consemnează, părtinitor, acestea.

Atât de aproape de noi dar atât de departe de... adevăr, Secolul XX a fost, poate, cel care a născut cele mai mari mistificări istorice și cel în care istoria nu a fost doar trunchiată și „coafată” pe ici, pe colo, prin părțile mai mult sau mai puțin esențiale, ci chiar de-a dreptul amputată neconcesiv, deformată grotesc și mistificată grosolan, în slujba unei ideologii totalitare sau a alteia, a unui dictator sau a unui grup de interese oculte, dominând din înălțimile puterii absolute o țară, un popor, un grup etnic, cultural sau lingvistic, un continent sau însăși Planeta!

O propagandă bine hrănită de fonduri secrete, de proveniență incertă dar de dimensiuni colosale, a tratat majoritatea demistificărilor drept ridicole „teorii ale conspirației”, niște biete gogorițe scornite de niște oameni aflați într-o avidă căutare a senzaționalului.

Cred că a sosit timpul să încercăm să punem în ordine o multitudine de informații disparate și fragmentare pentru a încerca să reclădim, dintr-un puzzle ciudat, istoria adevărată a veacului trecut!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0675 sec