Drept civil. Drepturile reale principale

Drept civil. Drepturile reale principale
Preț: 99,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-115-649-1
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 544 + DVD
Format: 17 x 24

DESCRIERE

Se poate spune că Noul Cod civil este Vechiul Cod civil. Cele mai multe dintre normele din Codul civil în vigoare au fost preluate în Noul Cod civil.
Acest adevăr a fost urmat, în această lucrare, în modul de prezentare a reglementărilor din Noul Cod civil. De cele mai multe ori, ele nu au fost analizate în mod separat, ci împreună cu reglementările din Codul civil în vigoare. În măsura în care unele dintre soluţiile cuprinse în Noul Cod civil, deşi nu se regăsesc în Codul civil în vigoare, sunt contribuţia practicii judiciare şi a doctrinei, ele îşi găsesc şi îşi vor găsi aplicarea chiar şi înainte de intrarea în vigoare a acestui act normativ. Studiul lor este cu atât mai necesar în prezent. Numai atunci când soluţiile din Noul Cod civil sunt cu totul noi, ele au fost analizate în mod distinct de reglementările din Codul civil în vigoare.

Până la urmă, logica drepturilor reale principale a rămas aceeaşi, în liniile ei fundamentale, ceea ce demonstrează că şi în această materie constantele dreptului îşi păstrează vigoarea şi actualitatea.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0421 sec