Dragoste si razbunare

Dragoste si razbunare
Preț: 27,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 456
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Nota editurii: Renumita scriitoare contemporana JUDITH LENNOX, o adevarata regina a genului romance, reuseste, in cartea de fata, sa construiasca portretui unei fernei extraordinare - Serafina Guardi - dintr-un Ev Mediu indepartat si misterios.
Cititorul este introdus in lumea stralucitoare a comerciantilor de matase din Marsilia secolului XVI, in ansamblul careia Casa Guardi se evidentiaza prin bogatie si putere. Pentru frumoasa, inteligenta si putin infumurata Serafina viitorul nu poate insemna altceva decit fericire. Nurnai ca, ceea ce parea o linistita calatorie pe mare spre Italia, la viitorul logodnic, avea sa se transforme in cosmarul vietii ei. Ambarcatiunile cu care calatorea sint atacate de pirati, tatal sau este ucis, iar Serafina ajunge sclava in Alger. Dupa sase ani, reugeste sa revina la Marsilia unde afla cu stupoare ca ornul ce ii dominase toate visurile a pus la cale nenorocirile prin care trecuse.
Ramasa singura pe lume, hotaraste sa se razbune pe Angelo, cel ce i-a tradat familia, insusindu-si averea si faima Casei Guardi. De acum, Serafina traieste nurnai pentru a razbuna trecutul, planuind totu in detaliu.
In calea reusitei sale stau, insa, perfidul Angelo si... chiar ea insasi. Pentru ca tot ce a pastrat in inima pentru el s-ar putea sa o faca sa renunte...
Un roman de exceptie, cu personaje puternic conturate si intimplari imposibil de anticipat, pe care nu-l poti lasa din mana pana la sfarsit.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1231 sec