Dirijarea realitatii - Vadim Zeland

Dirijarea realitatii - Vadim Zeland
Preț: 24,96 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9789738975637
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 180
Format: 13x20 cm
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Dirijarea realitatii - Vadim Zeland

Aceasta este a patra carte despre Transurfing - despre misteriosul aspect al realităţii, care a generat atâtea emoţii cititorilor.

În realitatea de zi cu zi, omul se află "sub imperiul împrejurărilor" și nu poate să influențeze semnificativ mersul evenimentelor. Viața "se întâmplă" la fel cum se petrec lucrurile când visăm fără să fim conștienți.

Evenimentele își urmează cursul fără să țină seama că "vrem" sau "nu vrem". S-ar părea că această fatalitate nu poate fi evitată.

În realitate există însă o ieșire - total neașteptată. Omul nu bănuieşte că se găseşte în captivitatea unei iluzii - efect de oglindă.

Realitatea are două forme: una fizică, pe care o putem atinge cu mâna și una metafizică aflată dincolo de limitele percepției, dar la fel de obiectivă.

Într-un oarecare sens, lumea reprezintă o oglindă nesfârşită cu două feţe: pe una se găseşte universul material, iar pe cealaltă se întinde spaţiul metafizic al variantelor - o structură informaţională, în care sunt stocate toate evenimentele posibile.

Numărul de variante este infinit, la fel cum infinită este și mulțimea de poziții admise ale unui punct în planul coordonatelor. Acolo se află înscris totul: ce a fost, ce este şi ce va fi; de acolo ne vin visele, clarviziunea, cunoştinţele intuitive şi iluminările.

Fermecat de oglindă, omul presupune că imaginea reflectată în ea este chiar adevărata realitate. Oglinda naște iluzia cum că lumea exterioară ar exista în sine și nu s-ar preta la a fi controlată.

Ca urmare, viața devine asemănătoare unui joc ale cărui reguli nu le stabilim noi. Evident, ne este permis să facem unele încercări pentru a influența ceea ce se petrece. Dar nu știm principalul: nu ni s-a explicat cum să ne transformăm din zar în cel care aruncă zarurile.

În această carte se vorbește despre faptul că realitatea poate fi controlată și despre ce ne împiedică să o facem. Putem să scăpăm de iluzia de imagine reflectată și să ne trezim în visul aievea din oglindă.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0724 sec