Dintr-o raza de lumina

Dintr-o raza de lumina
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-30-2700-3
Anul publicării: 2010
Pagini: 20,5 x 26
Format: 64

DESCRIERE

Niculae Tache este membru al Uniunii Scriitorilor din anul 1996. A debutat, la nici 20 de ani, în revista Albina. Şi-a continuat cariera literară la numeroase publicaţii de profil din ţară şi străinătate.

În anul 1984, a obţinut premiul Uniunii Scriitorilor, cu lucrarea Ascunzători. A fost laureat al Festivalului de la Uzdin - Iugoslavia şi multiplu premiat al Festivalului de umor Constantin Tănase din Vaslui. Pe versurile lui, au fost compuse îndrăgitele melodii ale cunoscuţilor compozitori Romeo Vanica, Dan Beizadea, Iovan Miclea, Emil Gavriş, Marius Micu. Până în prezent, a publicat 16 volume de poezii, printre care: Noutăţi din lumea poveştilor; Un robot venea călare; Un robot cu cicatrice; Sinonime prinse-n rime; Cartea isteţilor; Omonime prinse-n rime; Poeme cu probleme; Pentru fete şi băieţi, numai dacă sunt isteţi; De ce nu vine Făt-Frumos? etc


Coperta si ilustratiile acestei carti apartin Otiliei Bors, membra a Uniunii Artistilor Plastici.Desenele sale, realizate cu o sensibilitate invaluitoare, intr-o maniera deosebita, innobileaza versurile sprintare ale autorului.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0696 sec