Dincolo de succes - Brian D. Biro

Dincolo de succes - Brian D. Biro
Preț: 37,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9789738495630
Anul publicării: 2011
Pagini: 301

DESCRIERE

...''Dincolo de succes. Cum sa transformi haosul in actiuni constructive si indoiala in directie clara folosind Piramida Succesului a legendarului antrenor John Wooden''

... cu aproape saizeci de ani in urma am inceput sa dezvolt o structura de progress personal bazata pe succese reale. Piramida Succesului care a rezultat a necesitat paisprezece ani de experimente si schimbari pana in momentul in care am considerat ca reprezinta un model complet si solid pentru construirea caracterului, curajului si compasiunii pentru semeni.

Piramida a devenit pentru mine o adevarata harta, care ilustreaza simplificat procesul mentinerii cursului si conducerii existentei in concordanta cu propriile valori.

Brian Brio releva noi secrete in fiecare caramida ce alcatuieste Piramida invatand din intamplarile prin care au trecut oameni minunati cu care a colaborat de-a lungul timpului, iti vei dezvolta un plan de joc personalizat care te va ajuta sa gasesti implinire in toate aspectele esentiale ale vietii.

Vei deveni un parinte mai bun, un prieten mai bun si un profesionist mai bun. Lectura acestei carti este la fel de palpitanta ca ultimele secunde ale finalei unui campionat NCAA... este plina de o invioratoare si constanta incurajare.

Nicio carte nu spune mai clar sa joci ca sa castigi in marele meci al vietii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0608 sec