Diana. In cautarea iubirii

Diana. In cautarea iubirii
Preț: 34,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 973-724-042-1
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 348
Format: 13X20

DESCRIERE

Lucrarea lui Andrew Morton "Diana. In cautarea iubirii" este alcatuita pe baza unor cercetari extinse, urmarind pistele indicate de interviurile in exclusivitate obtinute de autor, un biograf de faima mondiala, de la persoanele martore la evenimentele majore din viata Printesei de Wales.
Publicarea faimoasei biografii a Dianei "Diana: Povestea adevarata" a dezlantuit o adevarata nebunie in media, zdruncinand serios familia regala si ierarhia Palatului, lovind ordinea britanica la temelia ei.
Dupa ce s-a confirmat aparitia cartii cu acordul deplin al printesei, acest bestseller mondial a fost recunoscut ca biografie oficiala. Dar, la acea vreme biografia nu avea cum sa fie completa. Date fiind circumstantele disparitiei Dianei si evenimentele care s-au petrecut dupa moartea ei, numele printesei este din nou in lumina reflectoarelor.
"Diana. In cautarea iubirii" este cartea care are ultimul cuvant asupra celei mai importante perioade din scurta viata a Dianei, cea mai iubita figura a timpurilor noastre.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0481 sec