Diagnosticarea karmei - Vol. 7 - Transcenderea Fericirii

Diagnosticarea karmei - Vol. 7 - Transcenderea Fericirii
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: stoc lichidat
Autor:
ISBN: 978-954-9481-24-2
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 248
Format: 14,5 x 20,5

DESCRIERE

DIAGNOSTICAREA KARMEI - Serghei Nikolaevici Lazarev.

Aveti in fata nu doar o simpla carte axata pe o tema de larg interes, ci, de fapt, expunerea unei conceptii originale privind insusirea legilor lumii spiritual care guverneaza lumea materiala, analiza posibilitatilor de acces in universal bioenergiei.

Scopul principal al cartii este de a largi orizonturile cognitive asupra lumii inconjuratoare, de a descoperi si studia mecanismele care o guverneaza si de a expune regulile de acces in bioenergie, intrucat autoperfectionarea omului trebuie sa inceapa prin constientizarea lumii inconjuratoare, prin intelegerea legilor acesteia, prin considerarea propriei persoane ca parte integranta a structurii universului.

Lumea contemporana s-a indeparat mult de izvoarele primare ale spiritului. Ea seaman cu un vas in deriva, fara capitan, cu motorul defect, cala plina de brese si echipajul invrajbit. Unii dintre marinarii isi dau seama de situatia tragic in care se afla si au inceput sa lanseze apeluri pentru reconciliere si pentru repararea navei. Marele necaz insa - si despre acest lucru nu stie nimeni - consta in faptul ca vasul se indreapta spre recifuri si ca nici macar punerea in functiune a masinilor nu poate slava corabia si echipajul, daca nu va fi modificat cursul navei.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0312 sec