Dezvaluirea spiritului ~ o odisee supranaturală ~

Dezvaluirea spiritului ~ o odisee supranaturală ~
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 978-973-1701-19-6
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 344
Format: 14,5 x 20 cm
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Odată cu descoperirea „Principiului fundamental” al Punctului de Asamblare uman, omenirea este pe cale de a trece prin cea mai senzaţională transformare a sa.
Cartea Dezvăluirea Spiritului, acompaniată de 271 de ilustraţii, este o lucrare extraordinară şi unică.

Ea expune esenţa psihicului uman, depăşind conceptele de nevinovăţie şi răutate, reprezentând astfel o adevărată Odisee Supranaturală.

Poziţia Punctului nostru de Asamblare constituie o forţă esenţială a stării personale de sănătate şi are un efect dominant asupra „modului în care ne simţim” şi a „felului în care ne comportăm”.

Conştiinţa se extinde dincolo de graniţele corpului nostru fizic. Prin accesarea câmpurilor cuantice, de energie biologică ce ne înconjoară, acum putem trata bolile psihice şi fizice, într-un mod nou şi radical.
Această carte se adresează tuturor. În ea, reprezentarea şi expunerea diversităţii sufletului uman şi expresia sa spirituală în societate devin accesibile.

Astfel, cititorul îşi poate estima propria atitudine şi pe cea a altora, poate trage concluzii şi descoperi metode prin care e posibil să-şi îmbunătăţească viaţa.

Prin urmare, el îşi schimbă mereu modul în care interacţionează cu ceilalţi.

Cartea conţine diagrame fizice, descrieri psihologice, emoţionale şi spirituale în caz de sănătate şi de boală, inclusiv scheme referitoare la Punctul de Asamblare.

Întrucât Punctul de Asamblare stabil şi poziţionat corect îmbunătăţeşte randamentul şi starea de sănătate, conţinutul acestei cărţi va salva vieţi, va fi de mare folos omenirii şi va produce şi economisi mai mulţi bani decât se poate estima în prezent.

Pe lângă avantajele aduse în viaţa personală şi de familie, această carte poate fi aplicată la o scară mai mare, în dezvoltarea:
-instituţiilor educaţionale
-serviciilor naţionale de sănătate şi paramedicale
-medicinii, chirurgiei, psihiatriei şi psihologiei
-administrării sporturilor profesionale
-managementului de angajare şi de lucru în echipă

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0463 sec