Despre lume si despre Europa. O perspectiva filosofica - Papa Francisc

Despre lume si despre Europa. O perspectiva filosofica - Papa Francisc
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-797-254-2
Anul publicării: 2018
Pagini: 230

DESCRIERE

Europa regaseste speranta atunci cand se deschide spre viitor. Atunci cand se deschide spre tineri, oferindu-le serioase perspective de educatie, posibilitati reale de inserare in lumea muncii. Atunci cand investeste in familie, care este prima si fundamentala celula a societatii. Atunci cand respecta constiinta si idealurile cetatenilor. Atunci cand garanteaza posibilitatea de a avea copii, fara teama ca nu vor putea fi intretinuti. Atunci cand apara viata in intreaga ei sacralitate. (Papa Francisc)

Am dorit sa oferim, intr-o traducere libera in limba romana, aceste texte ale Papei Francisc selectate dupa o logica simpla, aceea de a-l cunoaste pe Bergoglio ca un ganditor profund, indreptat cu acuitate spre problemele lumii si ale Europei, cu o foarte clara armatura conceptuala pe care o foloseste cu rigoare.
De-a lungul timpului, am avut insumi prilejul de-a scrie despre spiritul european, despre forta si perenitatea lui. Am regasit in paginile Papei Francisc confirmarea multor idei despre capacitatea Europei de a iesi din incercarile istoriei pe calea cea buna, a progresului.
Nadajduiesc ca cititorii vor gasi si ei, la randul lor, un punct de sprijin sufletesc in gandirea Papei Francisc. - Liviu-Petru Zapartan

Despre lume si despre Europa. O perspectiva filosofica

Traducere libera, note si postfata de Liviu-Petru Zapartan

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Stiinte sociale si umaniste

Created in 0.0342 sec