Design Patterns sabloane de proiectare

Design Patterns sabloane de proiectare
Preț: 53,41 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 973-20-0254-9
Editura:
Anul publicării: 2002
Pagini: 344
Format: 16X23

DESCRIERE

Lucrarea "Design Patterns. Sabloane de proiectare" descrie solutii simple si elegante pentru probleme specifice din proiectarea software orientata pe obiect. Sabloanele de proiectare captureaza solutii care au fost dezvoltate si au evoluat in timp.
Autorii, Erich Gamma, Richard Helm, Ralph Johnson si John Vlissides, prezinta principiile sabloanelor de proiectare si ofera un catalog al acestora.
Cititorii vor invata cum se incadreaza aceste sabloane importante in procesul de dezvoltare a aplicatiilor software si cum pot fi folosite pentru a va rezolva mai eficient propriile dumneavoastra probleme de proiectare. Toate sabloanele sunt compilate din sisteme reale si se bazeaza pe exemple din lumea reala. De asemenea, fiecare sablon contine secvente de cod care demonstreaza cum poate fi implementat in limbaje de programare orientata pe obiect, ca C++ sau Smaltalk.
Lucrarea ne arata rolul pe care il pot juca sabloanele in realizarea arhitecturii sistemelor complexe, reprezentand un ghid de referinta, extrem de practic, pentru un set de sabloane bine realizate, pe care programatorul le poate aplica la construirea aplicatiilor sale specifice.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0345 sec