Dependent de Spirit - Bernstein Gabrielle

Dependent de Spirit - Bernstein Gabrielle
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 256
Format: 13x20 cm

DESCRIERE

Dependent de Spirit - Bernstein Gabrielle

Cum se face că o publicistă de succes din New York, o tânără amatoare de distracții, se transformă într-un ghid pentru noua generație?

            De la dezamăgiri în dragoste și anxietate până la tulburări de alimentație și consum de droguri, Gabrielle Bernstein a parcurs un drum anevoios până la a înțelege că frica nu este deloc înfricoșătoare cu adevărat și, cel mai adesea, nici măcar reală. Ea a renunțat la neîncrederea în sine și la dependențe de tot felul pentru a face loc unui tip nou de experiență.

            În cartea sa „Dependent de Spirit”, Gaby ne povestește cum și-a transformat viața și ne oferă propria ei călătorie spirituală drept ghid pentru a ne învinge frica, a ne schimba percepțiile și a ne crea o viață care să ne aducă împlinire autentică. Dependența de lucruri și experiențe deșarte se transformă în „dependență” de Spirit, astfel încât să ne trăim viața deplin și cu bucurie.

 

            „Dependent de Spirit” te învață, într-un mod clar și distractiv, cum să aplici principiile spirituale în problemele practice ale vieții, prin exemplul viu dat de însăși Gabrielle. Sinceritatea, bunăvoința și smerenia sinceră îi oferă puterea necesară de a fi un mentor autentic.” (Marianne Williamson, autoare publicată de Editura For You).

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0327 sec