Deciziile oamenilor impliniti

Deciziile oamenilor impliniti
Preț: 22,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-162-051-0
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 160
Format: 13,5 x 20,5

DESCRIERE

Deciziile ocupa un loc important in viata noastra de zi cu zi, fiind cea mai valoroasa cheie in obtinerea succesului. Deciziile ne contureaza viitorul si aduc bucurie si emotie in viata noastra. In loc sa traim povestea altcuiva este necesar sa ne traim propria poveste, iar acest lucru este posibil prin alegerile pe care le facem.

A lua decizii reprezinta un mod de viata pentru oamenii de succes, iar noutatile pe care acestea le aduc ii incanta. Experienta lor ne arata ca de foarte multe ori viata se rezuma la deciziile pe care le luam - cu cat acestea sunt mai indraznete, cu atat emotia este mai mare, iar rasplata pe masura.

Deciziile oamenilor impliniti ne ajuta sa ne dam seama ca noi suntem singurii capabili sa schimbam lucrurile prin intermediul hotararilor pe care le luam.
Chiar si atunci cand ne confruntam cu situatii care nu pot fi controlate, putem decide cum sa reactionam, ce lectii sa invatam si ce atitudini si convingeri sa adoptam. Locul in care ne aflam azi se bazeaza foarte mult pe deciziile pe care le-am luat ieri, iar viitorul nostru depinde de ceea ce decidem azi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0321 sec