De ce nu ne vindecăm şi cum putem să o facem?

De ce nu ne vindecăm şi cum putem să o facem?
Preț: 24,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 978-973-7978-91-2
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 304
Format: 13 x 20

DESCRIERE

Vreme de peste cincisprezece ani, Caroline Myss a studiat de ce unii oameni se vindecă, iar alţii nu.

În cartea sa precedentă, Anatomia spiritului, Dr. Myss a adus lumină asupra interacţiunilor ascunse dintre credinţe şi corp, suflet şi celulă, pentru a arăta cum „biografia noastră devine povestea corpului biologic” – după cum îi place să spună, în felul ei inimitabil.

În această nouă carte, autoarea se foloseşte de învăţăturile ei anterioare referitoare la cei şapte centri energetici ai corpului, pentru a oferi un program vital de auto-vindecare pentru bolile fizice şi spirituale.

Cu stilul ei caracteristic direct şi cu modul electrizant de a oferi informaţia, ea prezintă şi demontează cele cinci mituri despre vindecare, explicând contextele individuale în care oamenii se îmbolnăvesc fizic şi spiritual şi investesc în „ranologie”, arătând noi metode de a lucra cu provocările pe care le oferă cei şapte centri energetici.

Vizionară şi practică în acelaşi timp, cartea „De ce oamenii nu se vindecă şi cum pot să o facă?” prezintă o relatare nouă şi curajoasă despre dezvoltarea conştiinţei şi a spiritualităţii omeneşti de-a lungul vremii, examinând şi transformarea dinamică a atitudinilor faţă de vindecare, la nivel global.

Pentru a vă ajuta să rămâneţi pe calea vindecării, Dr. Myss vă oferă ritualuri şi rugăciuni prin care să căpătaţi o perspectivă simbolică asupra problemelor de viaţă şi să vă întăriţi puterea personală, conectându-vă la energia Divină universală.

Viziunile inovatoare ale Dr. Myss cu privire la medicina energetică şi abordarea ei activă în vederea vindecării problemelor de viaţă şi a bolilor fizice vă vor ajuta să depăşiţi blocajele mentale care vă împiedică să vă faceţi bine.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0807 sec