De ce naiba aproape totul merge atat de prost! - Larry Winget

De ce naiba aproape totul merge atat de prost! - Larry Winget
Preț: 49,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786068709116
Anul publicării: 2019
Categoria: economie

DESCRIERE

Larry Winget nu lovește în gol și nu se ascunde după deget când vine vorba de întrebări dificile. El a ajuns un autor de succes spunându-le tuturor verde-n față: Termină cu văicăreala și fă ceva cu viața ta! Acum, această figură emblematică la nivel internațional în domeniul dezvoltării personale analizează aproape orice problemă în stilul lui caustic, onest și antrenant. Fiecare dintre admiratorii lui trebuie să-și cumpere neapărat cartea DE CE NAIBA APROAPE TOTUL MERGE ATÂT DE PROST! Celor care nu au auzit de acest „pitbull al dezvoltării personale”, le sugerez să înceapă să citească chiar acum acest ghid pentru o viață mai bună și restul să citească mai târziu. Este vremea să vă treziți!

Larry este în formă maximă de-a lungul acestei noi cărți și examinează cei patru stâlpi importanți ai vieții și cum s-au erodat datorită degradării valorilor noastre de bază. El analizează intrigile lipsite de obiectivitate din mijloacele de comunicare în masă și falsurile de tot felul pentru a ajunge la ceea ce alterează societatea noastră, lumea afacerilor, sistemul de educație și activitatea guvernului.

Larry Winget îți oferă o întoarcere la valorile de bază, la o abordare a vieții bazată pe bun simț, în care munca intensă și excelența sunt cheile succesului. Onest în exprimare, Larry merge direct la țintă și oferă explicații categorice despre ceea ce nu este în regulă cu unii oameni. Apoi, se ocupă pe rând de modurile specifice în care lipsa valorilor de bază a afectat felul în care facem afaceri, îi educăm pe copiii noștri și ne conducem viața. Absolut fiecare capitol te face să zâmbești și să gândești, deși este foarte probabil să te scoată din zona ta de confort. În final, orice argument ai aduce contra soluțiilor strălucit de logice ale lui Larry Winget, nu vei reuși decât să dovedești că ele sunt inatacabile.

Oameni de toate vârstele și din toate categoriile sociale pot beneficia de această carte, deoarece ea oferă:

• O linie de demarcație clară care îți indică în ce parte te afli: faci parte din problemă sau din soluție?

• Sfaturi utile aplicabile imediat pentru a-ți determina valorile de bază și pentru a deveni o persoană și un cetățean mai bun, pentru a avansa în carieră și pentru a îmbunătăți educația copiilor tăi.

• O lectură agreabilă care este pe cât de informativă, pe atât de inspiratoare și antrenantă.

Dacă te gândești că lumea nu merge în direcția bună, ai dreptate. Primul pas pentru a remedia lucrurile este să înțelegi DE CE NAIBA APROAPE TOTUL MERGE ATÂT DE PROST!”

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0339 sec