De ce m-am îmbolnăvit? - Dr. Richard Flook

De ce m-am îmbolnăvit? - Dr. Richard Flook
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786066390897
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 236
Format: 13x20 cm

DESCRIERE

De ce m-am îmbolnăvit? - Dr. Richard Flook

Te-ai întrebat vreodată din ce cauză te-ai îmbolnăvit și ai constatat că medicul nu îți poate da un răspuns satisfăcător?

            Medicina occidentală poate rareori să răspundă la această întrebare – uită- te în orice dicționar medical și vei vedea că, la 99% dintre bolile listate, cauza e necunoscută.

            Așadar, cum poți să vindeci o boală – pentru totdeauna – dacă nu știi în primul rând ce anume a provocat-o?

            În De ce m-am îmbolnăvit?, Richard Flook explică modul în care lucrează de fapt boala, dezvăluind că, în realitate, corpul nu a făcut vreo greșeală, ci că diverse experiențe stresante duc cel mai adesea la apariția bolii. El  abordează chestiuni dificile cum ar fi: de ce se dezvoltă cancerul, cum se produc bolile cronice, cum debutează alergiile, de ce convingerile noastre despre bacterii și virusuri sunt greșite. De asemenea, el argumentează că  modalitatea noastră actuală de a trata boala are nevoie disperată de a fi pusă de acord cu ultimele teorii și descoperiri științifice.

 

            Această carte inovatoare îți va pune sub semnul întrebării sistemul de convingeri despre boală și, în același timp, îți va mări puterea interioară, răspunzând în sfârșit la întrebarea „De ce m-am îmbolnăvit?” și readucându-ți  controlul asupra sănătății tale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0623 sec