De ce bărbaţii se uită la meci şi femeile se uită în oglindă? De ce suntem diferiţi şi ce-ar fi de făcut

De ce bărbaţii se uită la meci şi femeile se uită în oglindă? De ce suntem diferiţi şi ce-ar fi de făcut
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - Disponibil (în limita stocului)
Autor:
ISBN: 978-973-669-851-4
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 344
Format: 13X20

DESCRIERE

De ce bărbaţii se uită la meci şi femeile se uită în oglindă? De ce suntem diferiţi şi ce-ar fi de făcut - Ediţia a IV-a

Nu-i aşa, doamnelor, că aproape în fiecare zi vă supăraţi pentru că partenerul dumneavoastră, care pare să nu aibă altă treabă decât să privească la televizor în timpul liber, nu vă răspunde la întrebari?
Nu-i aşa, domnilor, că aproape zilnic sunteţi agasaţi de pălăvrăgeala "fără sens" a partenerei dumneavoastră?
Autorii acestei cărţi şi-au propus să prezinte unui public larg motivele pentru care bărbaţii şi femeile gândesc diferit şi ce este de făcut în această privinţă. Uimitoarea lor carte porneşte de la prezentarea ultimelor descoperiri în domeniile cercetării asupra creierului, biologiei evoluţioniste, geneticii, psihologiei şi schim-bărilor sociale. Rezultatul este o privire revelatoare, uneori şocantă asupra teritoriului de luptă trasat între sexe. Şi poate mai impor-tant pentru fiecare dintre noi, cartea ne arată cum putem împăca diferenţele de gândire dintre bărbaţi şi femei. Odată ce veţi învăţa secretele celuilalt, nu veţi mai cădea niciodată în capcana reproşurilor şi a mustrărilor de conştiinţă.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0637 sec