Curs de limba engleză. Începători. Making Headway

Preț: 59,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 973-135-503-0
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 200 + CD
Format: 20 x 28,5
Categoria: Limbi straine

DESCRIERE

Curs de limba engleză. Începători. Making Headway se adresează publicului larg care doreşte să înveţe limba engleză, fie individual, fie în grup. Normele elementare de pronunţie şi suportul audio, care conţine textele în lectura unor vorbitori nativi, îl vor ajuta pe cititor să descifreze fonemele limbii engleze.

Manualul este structurat în opt unităţi a câte trei lecţii fiecare şi abordează teme inspirate din activităţile specifice vieţii cotidiene. După fiecare două unităţi, utilizatorul va avea posibilitatea să-şi consolideze cunoştinţele printr-o recapitulare.

În vederea familiarizării cititorului cu limbajul colocvial, multe dintre texte sunt concepute sub formă de dialoguri între membrii unei familii londoneze numeroase. Alte texte au un caracter narativ, pentru a furniza informaţii legate în special de descrierea unor situaţii de viaţă. Lecţiile sunt presărate cu scurte informaţii referitoare la noţiuni considerate necesare pentru întregirea înţelegerii unor contexte. Fiecare text este precedat de o listă de cuvinte urmate de scrierea lor fonetică şi de traducerea în limba română.

Exerciţiile de exprimare orală, de scriere şi de stimulare a conversaţiei, dar şi CD-ul audio îi vor ajuta pe cei interesaţi să-şi însuşească limba engleză şi să ajungă la stadiul de competenţă de nivel mediu. Seria va fi completată cu apariţia la Editura CORINT a unor cursuri pentru nivel mediu şi avansat.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0312 sec