Cum trec in nefiinta marile personalitati. Povesti adevarate

Cum trec in nefiinta marile personalitati. Povesti adevarate
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-47-0737-9
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 176
Format: 13 x 21
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Aceasta minunata carte este un giuvaer. Ne ajuta sa intelegem ca suntem cu adevarat atemporali.
Deepak Chopra, M.D.

Intr-o societate in care realitatea mortii este complicata de frica si negare, avem o extraordinara nevoie de invatatori care sa ne arate cum sa parasim aceasta lume cu gratie si demnitate si cum sa situam moartea in adevarata ei perspectiva.
Cartea de fata constituie o asemenea calauzire sub forma a 108 povestiri care relateaza felul in care maestri hindusi, tibetani si budisti zen, stravechi sau moderni, si-au infruntat propria moarte. Prezentand in mod direct harul, claritatea si chiar umorul cu care marii invatatori spirituali si-au intampinat sfarsitul zilelor, cartea se constituie intr-o sursa de inspiratie si cultivare pentru toti aceia care sunt preocupati cu adevarat de temele fundamentale ale vietii si ale mortii.

Cartea Cum trec in nefiinta marile personalitati mi-a oferit o lectie profunda. Asa cum am trait, la fel voi muri. Aceasta carte este un ghid simplu, dar convingator pentru oamenii care infrunta fie viata, fie moartea.
John Heider, autorul cartii The Tao of Leadership

Cum trec in nefiinta marile personalitati este un volum de mici dimensiuni, dar magic, ce ilustreaza demnitatea si minunea prin care procesul mortii este intampinat de marii intelepti ai lumii. Aduce un mesaj de esenta de pe urma caruia fiecare dintre noi are de castigat si dezvaluie, cu simplitate si luciditate, felul in care o viata dusa cu intelepciune si compasiune duce la o moarte inteleapta si incarcata de compasiune.
Glenn H. Mullin, autorul cartii Death and Dying: The Tibetan Tradition

Este o carte de maxima importanta, care ne arata un alt mod de a privi viata si moartea, un mod care ne permite sa ne eliberam de frica de moarte si sa traim realitatea identificarii eterne cu Izvorul nostru.
Gerald G. Jampolsky, M.D., autorul cartii Love is Letting Go of Fear

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0570 sec