Cum Am Devenit Expert In Vanzari - Frank Bettger

Cum Am Devenit Expert In Vanzari - Frank Bettger
Preț: 19,27 lei
Disponibilitate: stoc lichidat
Autor:
ISBN: 973-669-013-X
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 256
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Parcurgeti pasii de la esec la succes!

Cum am devenit expert in vanzari este cea mai utila si mai instructiva carte despre vanzari. Lectura ei iti va dezvalui pasii pe care autorul i-a parcurs de la un novice pana la unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri. Povestea lui este cu atat mai interesanta cu cat, datorita unei situatii familiale foarte precare, a fost nevoit sa renunte la scoala de la varsta de 14 ani.

Frank Bettger ne spune exact ce a facut pentru a scapa de esec si disperare. Sfaturile sale transforma orice incepator intr-un expert in vanzari. Puteti sa-i urmati exemplul orice ati avea de vandut, invatand cum sa deveniti mai organizat, cum sa castigati clienti noi si care sunt motivele pentru care se pierd afacerile.

,, Am citit fiecare pagina a acestei carti. O recomand cu entuziasm oricui. Aidoma unui fumator in stare sa mearga pe jos doi kilometri pentru o tigara, si eu as fi batut bucuros drumul de la Chicago la New York ca sa cumpar un exemplar din aceasta carte.“

Dale Carnegie

Dale Carnegie spunea ca exista patru cai, si numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluati si clasificati in functie de ce facem, cum aratam, ce spunem si cum o spunem.

Colectia Carti Cheie a fost conceputa intocmai pentru a va ajuta sa parcurgeti aceste patru cai, dezvaluind secretele de succes ale celor mai avizati autori in materie. Un ghid esential pentru cei ce isi doresc sa isi atinga scopurile propuse si sa aiba o viata fericita si echilibrata.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0703 sec