Cristofor Magul din Carpati

Cristofor Magul din Carpati
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 978-973-1986-04-3
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 192
Format: 13 x 20
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Roman initiatic de o deosebita profunzime, Cristofor Magul din Carpati ne propune o calatorie intr-o altfel de lume in care viata capata o noua dimensiune, iar lumea, asa cum o stim este transformata de cunoastere.

Personajul principal, un simbol al lumii noastre materialiste, cinice si blazate, este nevoit sa se redescopere, sa se impace cu sine insusi si cu Dumnezeu si astfel sa capete o noua sansa la viata, viata care acum se va desfasura pe un alt plan in urma schimbarilor aduse de saltul vibrational din preajma anului 2012.

Alaturi de Paul suntem condusi intr-o lume fascinanta a practicilor ezoterice de catre un personaj misterios care este Magul, Cunoasterea.

Autoarea ne poarta cu maiestrie de-a lungul acestei calatorii lasandu-ne bucuria de a medita si de a gasi raspunsuri la intrebarile pe care ni le pune viata, dar mai presus de toate de a constientiza ca totul in Univers are un rost, iar rostul nostru pe acest Pamant este sa respectam Viata in toate formele ei, caci in toate se află Scanteia divina.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1039 sec