Creeaza-ti o prezenta personala puternica si credibila - Dianna Booher

Creeaza-ti o prezenta personala puternica si credibila - 
Dianna Booher
Preț: 39,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9789738495890
Anul publicării: 2015

DESCRIERE

„Prezenţa personală” este greu de definit, dar uşor de recunoscut.

Oamenii care au prezenţă personală se poartă astfel încât toate capetele se întorc să îi privească cu admiraţie. Când ei vorbesc, ceilalţi ascultă. Când ei întreabă, ceilalţi răspund. Când ei conduc, ceilalţi îi urmează.

Prezenta personala te poate ajuta sa obtii o intalnire, un partener, o slujba, un contract, sau o vanzare. Te poate ajuta sa conduci o intalnire, o miscare civica sau o organizatie.

Prezenta personala nu este ceva cu care te nasti – oricine poate invata abilitatile, obiceiurile si trasaturile caracterisitice unei prezente remarcabile.

Dianna Booher, trainer si consultant de afaceri cu numeroase recunoasteri si premii, iti arata cum sa stapanesti constelatia de lucruri mici, dar semnificative, care contribuie la desavarsirea unei prezente personale puetrnice si credibile.

Ea iti explica cu lux de amanunte cum poti folosi limbajul corpului, manierele si chiar lucrurile din preajma ta pentru a-ti consolida credibilitatea si a construi relatii armonioase, de incredere si colaborare.

Vei invata cum sa iti folosesti vocea si vocabularul pentru a demonstra competenta, pentru a transmite mesaje clare si memorabile si pentru a proiecta un impact emotional rezonant.

Vei invata sa gandesti strategic si sa iti organizezi coerent ideile, transmitand celorlati integritate, autenticitate, siguranta, credibilitate si forta.

Fa testul de autoevaluare a prezentei personale si masoara-ti progresele. Urmand sfaturile competente si antrenante ale expertei in comunicare, Dianna Boher, si tu vei avea acelasi gen de influenta care deriva dintr-o prezenta personala puternica si credibila ca cei mai de succes lideri, antreprenori sau persoane publice.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Dezvoltare personala

Created in 0.0398 sec