CosMos ~ un ghid al co-creatorului spre o lume unitară ~

CosMos ~ un ghid al co-creatorului spre o lume unitară ~
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-1701-75-2
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 218
Format: 14 x 20
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Suntem în pragul unei noi şi revoluţionare viziuni asupra lumii. Ultimele descoperiri ştiinţifice şi tradiţiile spirituale converg spre a dezvălui faptul că tot ceea ce numim Cosmos şi realitate formează un tot unitar, care, la nivel fundamental, este un câmp informaţional.

Acest câmp este mintea cosmică, din care radiază şi se materializează totul şi unde, în cele din urmă, totul se întoarce. Cercetările demonstrează şi ceea ce au afirmat misticii din toate tradiţiile: avem capacitatea înnăscută de a ne imagina, de a înţelege şi de a simţi Cosmosul, la niveluri mult superioare limitelor percepţiei noastre umane.
Lucrarea CosMos este scrisă de doi cercetători care, împreună, întrunesc aproape un secol de căutări, pentru a înţelege nu numai cum de este lumea aşa cum e ea, dar şi de ce.

Ervin Laszlo, filozof, viitorolog şi specialist în teoria sistemelor şi Jude Currivan cosmolog, vindecător şi mistic, oferă o perspectivă revizuită despre o lume care nu mai este fragmentată, ci este, în sfârşit, unitară; o perspectivă a unei lumi co-creatoare şi pline de semnificaţii, minunat adaptată pentru a fi "cât de simplă posibil", astfel încât conştiinţa să se poată cerceta pe sine. in aceste momente importante, perspectiva prezentată în CosMos ne invită să ne deschidem inima şi mintea, pentru a ne prelua rolurile de co-creatori conştienţi ai destinului nostru cosmic, în plină desfăşurare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1422 sec