Copilul mării. Aventura transformării lăuntrice și a descoperirii de sine. Marius Mihai Lungu

Copilul mării. Aventura transformării lăuntrice și a descoperirii de sine. Marius Mihai Lungu
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-8758-27-5
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 390
Categoria: Biografii

DESCRIERE

Eliberat de convingerea că obiectele din realitatea aparentă sunt reale, mă simt mereu complet, văzând lumea ca pe un vis frumos apărut în lumina minunată a conştiinţei, adică a mea. Pentru mine dorinţele nu mai provoacă teama că nu voi obţine ceea ce doresc. Eu am întotdeauna totul, pentru că plenitudinea este chiar natura mea. Fiind permanent identificat cu conştiinţa, asumându-mi identitatea reală, nu mai acţionez având sentimentul că sunt un făptuitor. Accept orice rezultat ar apărea în urma aparentei acţiuni, pentru că ştiu că nu am nimic de câştigat sau de pierdut. 

Aventura descoperirii de sine ne cuprinde și pe noi și ne îmbogățim lăuntric cu fiecare metodă practică descrisă în carte, iar în final, perspectiva noastră se transformă radical prin prisma tuturor acestor învățături specifice sistemului non-dualist advaita vedanta.

 


marius mihai lunguMarius Mihai Lungu

Inginer de profesie, a scris prima sa carte „Eliberarea de jocurile minții” la aproximativ 12 ani după o experiență care i-a marcat apoi întreaga viață - și anume începerea căutării de sine, printr-o necesitate demnă de filmele hollywoodiene. A continuat apoi cu „Iluminarea și cunoașterea de sine” și apoi încercând să facă scrierile sale cât mai accesibile publicului larg, a scris și două cărți de ficțiune în care a inserat multiple elemente esoterice.

În prezent, locuiește în Ploiești și tine legătura cu cititorii săi atât prin blogul său personal (nondualitatea. wordpress. com), cât și prin intermediul unor diverse seminarii/workshop-uri și retreat-uri.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0635 sec