Copiii de acum ~ Copiii de Cristal, Copiii Indigo, Copiii Stelari, Îngeri pe Pământ şi Fenomenul Copiilor de Tranziţie

Copiii de acum ~ Copiii de Cristal, Copiii Indigo, Copiii Stelari, Îngeri pe Pământ şi Fenomenul Copiilor de Tranziţie
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 978-973-1701-17-2
Anul publicării: 2009
Pagini: 208
Format: 14 x 20
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Dr. Meg Blackburn Losey oferă sfaturi profunde, bine chibzuite şi care merg la suflet, pe teme atât de provocatoare precum şcoala, nutriţia şi mediul înconjurător, care îi vor hrăni şi susţine pe Copiii de Acum.

Cartea Copiii de acum este puternică şi profundă, dar şi deosebit de practică. Ar trebui să fie citită de toţi cei care au copii sau lucrează cu copiii.

Cartea Copiii de acum aruncă lumină asupra fenomenului însuşi. Scrisă cu grijă şi sensibilitate, ea este menită dorinţei puternice de a schimba modul în care cei ce au grijă de ei îi privesc pe aceşti copii care au venit să schimbe lumea.

În sfârşit, o abordare proaspătă şi incitantă, fără elemente de senzaţional şi uşor de înţeles!

Dr. Meg Blackburn Losey nu numai că oferă o imagine completă a Copiilor de Acum, dar ne dă idei realiste şi pline de inspiraţie, în privinţa modului în care îi putem ajuta. Recomand cu căldură această carte, oricui care are legătură cu noua generaţie de copii plini de har... dar şi cu cei care vor veni.

În paginile cărţii, Dr. Meg Blackburn Losey oferă sfaturi profunde, bine chibzuite şi care merg la suflet, pe teme atât de provocatoare precum şcoala, nutriţia şi mediul înconjurător, care îi vor hrăni şi susţine pe Copiii de Acum.

Ele vă vor ţine captivaţi de lectură, pe măsură ce veţi învăţa cum să sprijiniţi aceste fiinţe cu suflet mare, echilibrate şi, totuşi, atât de firave.

În timp ce veţi învăţa despre calea cea mai potrivită pentru a-i sprijini pe aceşti copii, veţi descoperi că vă urmaţi şi voi propria voastră călătorie.

Descoperă-i pe aceşti copii uluitori, cu darurile lor minunate!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0598 sec