Contact extraterestru vol. 1

Contact extraterestru vol. 1
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-1965-15-4
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 364
Format: 13 x 20

DESCRIERE

Dr. Steven M. Greer, medic si director al unei active sectii de primiri urgente, fondator si director international al CSETI (Centrul pentru Studiul Civilizatiilor Extraterestre), considerat autoritatea numarul unu in lume in materie de OZN-uri si civilizatii extraterestre, ne incanta acum cu o lucrare de importanta majora despre subiectul OZN-urilor si al extraterestrilor.


In aceasta carte veti putea citi despre:
• Relatari de necombatut despre aterizari ale unor nave extraterestre
• Intalniri de Gradul 5 ale doctorului Greer si ale echipei de cercetare CSETI cu OZN-uri in diverse locuri de pe glob
• O ipoteza provocatoare privind motivul pentru care extraterestrii sunt printre noi, precum si consecintele dezvaluirii fata de publicul larg a acestor informatii si modul in care acestea vor afecta opinia publica la nivel mondial
• Informatii din culise despre Proiectul Starlight, primite de catre directorii CIA, presedintele Clinton, lideri ai O.N.U., oficiali de rang inalt de la Pentagon si altii aflati in functii cheie.


Bazandu-se pe informatii autentice de prima mana din experientele CSETI si din proiecte secrete, dr. Greer imbogateste subiectul OZN/extraterestri cu o combinatie unica de informatii stiintifice, viziune proprie, umor si inspiratie. Probabil cea mai temeinica lucrare in domeniu.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0345 sec