Conducta de milioane - Burke Hedges

Conducta de milioane - Burke Hedges
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-440-133-5
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 138

DESCRIERE

Oricine isi poate construi o conducta de venit permanent in noua economie

Obiectivul meu, atunci cand am scris aceasta carte, a fost acela de a va invata strategiile pe care oamenii bogati le-au folosit timp de secole intregi pentru a crea si a acumula bogatii. Chiar daca ati fi cunoscut aceste strategii in 1900, cel mai probabil, nu ati fi avut banii sau legaturile necesare pentru a le aplica in mod profitabil. Dar, in prezent, lucrurile stau cu totul altfel, iar informatiile pe care vi le voi oferi va vor ajuta sa obtineti succesul pe care l-ati dorit dintotdeauna. Veti invata de ce siguranta locului de munca este o iluzie… si de ce conductele veniturilor suplimentare ofera ADEVARATA SIGURANTA. - Burke Hedges
 
Oamenii traiesc de la un salariu la altul, muncind din ce in ce mai mult, numai pentru a-si asigura lucrurile necesare supravietuirii. De ce? Pentru ca au cazut in capcana de a-si da timpul pe bani. Acesta este modelul pe care ni l-au aratat parintii nostri si in care am ajuns sa credem orbeste. Nu ne-au invatat insa ca exista o alternativa: aceea de a munci o data si a fi platiti permanent, construind conducte de venit suplimentar. Pentru ca toti dispunem de resursa numita timp, eforturile noastre se pot concentra asupra valorificarii si transformarii acestuia in resurse financiare. Daca la aceasta ecuatie adaugam puterea internetului, reusita afacerii e sigura.
 
Burke Hedges provine dintr-o familie de imigranti latino-americani, care au decis sa traiasca in Statele Unite dupa instaurarea dictaturii de stanga a lui Fidel Castro. Dupa absolvirea facultatii de drept, Burke Hedges s-a hotarat sa-si dezvolte propria afacere. In prezent, el conduce o serie de companii care se dezvolta rapid in zona Tampa Bay. Este autorul a numeroase carti, dintre care la Curtea Veche Publishing au mai aparut: afacerea-de-vis. com (2003) si Marketing la indigo (2007). Burke Hedges s-a dedicat exclusiv raspandirii mesajului liberei initiative si al dezvoltarii personale prin aparitii pe scena, prin carti si casete.

Fragment din cartea "Conducta de milioane" de Burke Hedges:

"Sacrificii marunte, rezultate majore
Daca va ganditi cumva ca Margaret era una dintre acele fete batrane zgarie-branza care decupeaza taloane de reduceri si foloseste de doua ori plicule-tele de ceai, va inselati. Adesea lua masa in oras in compania prietenilor. Conducea unul dintre ultimele modele de masina Buick. De asemenea, cala-torea adesea in Europa, bucurandu-se de vacante lungi.
Nu isi refuza placerile vietii. Insa in acelasi timp dadea dovada de autodisciplina si isi planifica judicios cheltuielile. In plus, economisea si investea in fiecare luna, chiar si la pensie.
Trebuie sa intelegeti ca Margaret reprezinta exemplul clasic al constructorului de conducta pe termen lung. A inceput sa economiseasca si sa investeasca la scurta vreme dupa ce a implinit 20 de ani. Si-a pastrat acest obicei pana la moarte, la varsta de 100 de ani (dupa cum veti invata in capitolele urmatoare, conductele se maresc odata cu trecerea timpului).
Ca si Pablo, constructorii de conducte s-ar putea sa nu aiba cu ce sa se laude in urma eforturilor lor in primele zile sau chiar in primii ani. insa in timp, eforturile disciplinate, constante pot transforma contributiile mici in dividende uriase.
 
Conductele continua sa pompeze dupa ce galetile s-au golit
Acum intelegeti la ce ma refer cand vorbesc despre potentialul conductei? Darryl Strawberry a carat o galeata enorma de-a lungul anilor. Si cu ce se poate mandri astazi? Cu nimic altceva in afara de cutii intregi de cecuri anulate!
Strawberry a avut la dispozitie 20 de ani pentru a-si construi o conducta. Daca ar fi luat doar 10% din castigul sau si ar fi pus banii sa munceasca pentru el, construindu-si o conducta de investitii in actiuni de pe piata, pana acum ar fi putut avea o ancora de salvare intre 20 si 100 de milioane de dolari.
Dar el nu a facut acest lucru."

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Stiinte sociale si umaniste

Created in 0.0331 sec