Combinarea alimentelor. Digestia - Steve Meyerowitz

Combinarea alimentelor. Digestia - Steve Meyerowitz
Preț: 30,83 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 192

DESCRIERE

Combinarea alimentelor. Digestia - Steve Meyerowitz

Digestia ta te energizeaza si te hraneste? Sau ai o digestie si o eliminare care iti provoaca stres, te devitalizeaza si iti scurteaza viata? Aceasta carte ghid te indruma pas cu pas prin procesul care te ajuta sa scapi de indigestie si sa-ti hranesti mai bine organismul cu alimentele pe care le consumi.
Intreg scenariul vietii noastre se reflecta in eficienta stomacului nostru. Digestia nu reprezinta doar ingerarea si eliminarea mancarii. Ea consta in absorbtia si asimilarea nutrientilor pentru a crea si a repara celulele si in hranirea corpului „ca intreg”.

Dieta noastra moderna, cu toate alimentele procesate, gatite, conservate, preparate la microunde si cu toate ingredientele artificiale pe care le contine necesita un regim alimentar pe care vietile noastre sedentare cu greu il pot duce la indeplinire. Flatulenta nu este singura consecinta. Noi platim pentru indigestia noastra sacrificand ceva din acuitatea mentala, din imunitate, din energie si din longevitate. Fiecare stres provocat sistemului digestiv si excretor ne secatuieste nivelul energetic zilnic si constituie o amenintare pe termen lung pentru sanatatea noastra. Prin insusirea catorva concepte simple si prin eliminarea proastelor obiceiuri, ne putem imbunatati eficienta digestiva si putem culege roadele unei energii crescute si a unei sanatati robuste.

„Fiind o persoana care stie foarte bine cat de daunatoare pot fi zaharul si drojdiile pentru sistemul digestiv, sunt incantat de noua carte a lui Steve Meyerowitz.
Acesta a adunat la un loc sugestiile cele mai sensibile si cel mai usor de urmat pentru o mai buna digestie, asa cum de mult nu am mai vazut.” —William G. Crook, medic

„Timp de doi ani, aceasta carte mi-a fost ca o biblie. M-a ajutat cu adevarat!!!”
 
—Rita Rovner, Baltimore, medic

„De cand ma stiu, am suferit de gaze si indigestie. Am fost la numerosi doctori si am cheltuit o avere pe analize.
Cu ajutorul acestei carti extraordinare am reusit sa fac mult mai multe progrese decat in toti acei ani.”

—Dna Alice Angelos,
New York

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0313 sec