Codul Rutier mura in gura - Ghid simplificat orice categorie

Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-8461-11-3
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 136
Categoria: Legislatie

DESCRIERE

Codul Rutier Mura in gura este un manual de legislatie auto recomandat cu incredere de instructori din toata tara. Diferenta fata de alte carti de specialitate din domeniu este tonul folosit, un ton relaxat si usor de inteles.

Aceasta carte de legislatie rutiera lasa deoparte exprimarea pretentioasa in favoarea unui mod de prezentare al informatiei practic si facil de memorat. Autorul, Juhasz Sebastian, porneste de la ideea ca viitorii soferi sunt bombardati cu prea multa informatie si secretul unei strategii eficiente de studiu este simplitatea.
Codul Rutier Mura in gura este un manual de legislatie care adreseaza problema ambiguitatii si complexitatii legislatiei auto romane intr-o maniera pe intelesul oricui. Cartea este scrisa pornind de la ideea unui ghid simplificat in care totul este explicat, nu doar prezentat, iar explicatiile sunt formulate astfel incat notiunile de baza sa fie retinute inca de la prima parcurgere.
Pe langa sectiunea de legislatie, Codul Rutier Mura in gura contine si sectiuni bonus cu notiuni de mecanica, conducere preventiva si ecologica.
Autorul, administrator al unuia dintre cele mai mari portaluri web din Romania dedicate soferilor incepatori, lasa deoparte cuvintele pretentioase si termenii tehnici acolo unde este posibil, in favoarea explicatiilor care stimuleaza invatarea prin conexiuni logice.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0435 sec