Codul lui Dumnezeu. Secretul trecutului, promisiunea viitorului.

Codul lui Dumnezeu. Secretul trecutului, promisiunea viitorului.
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 973-7978-25-0
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 293
Format: 13 x 20

DESCRIERE

„O carte strălucitoare şi pătrunzătoare - vă recomand cu căldură să îmbrăţişaţi mesajul din CODUL LUI DUMNEZEU. Consider că Gregg Braden este unul dintre cei mai mari vizionari ai epocii noastre.”
Dr. Wayne W. Dyer, autorul al cărţii: 10 Secrete pentru succes

„Gregg Braden este o combinaţie rară între un om de ştiinţă, un vizionar şi un erudit, care are capacitatea de a se adresa minţilor noastre, atingând, în acelaşi timp, înţelepciunea din inimile noastre.”
Deepak Chopra, autor al cărţii Calea spre Iubire

Eruditul Gregg Braden este de lăudat, deoarece el a deschis, pentru prima oară, o fereastră către înţelegerea marii taine a existenţei.”
Dr. Hank Wesselman, antropolog şi autor al lucrării
Călătoria către grădina sacră şi al trilogiei Călătorul în Spirit

Fragment din cartea CODUL LUI DUMNEZEU:
Fără nici o îndoială, toţi avem numele străvechi al lui Dumnezeu înscris în corpurile noastre, în modul cel mai intim posibil. Fiecare fibră de muşchi, fiecare cristal din oasele trupului, lacrimile care ne curg şi produsele secundare ale vieţii, pe care le numim „reziduuri” - toate sunt Dumnezeu.

În această informaţie simplă, dar semnificativă, stă legătura care ne uneşte şi cheia supravieţuirii. Nu ştim exact cu ce provocări ne vom confrunta în viitorul nostru comun, dar de un lucru putem fi siguri: oricare ar fi testele la care vom fi supuşi, le vom trece ca o familie globală. Soarta pe care o poate avea o comunitate, un popor, sau o naţiune, pot să o aibă şi alţii. Ne va trebui întreaga noastră înţelepciune colectivă, dorinţa de a apăra viaţa, ca şi forţa ce poate veni doar din diversitatea noastră, pentru a depăşi testele la care vom fi supuşi.

De sute de generaţii, fiecare dintre noi am purtat cheia supravieţuirii noastre ca un mesaj - adresat nouă înşine, într-o formă care, odată recunoscută, nu mai poate fi interpretată greşit. Poate că, în anticiparea zilei în care căutarea originilor noastre ne va conduce către esenţa vieţii, acest mesaj va putea fi revelat doar prin descoperirea şi acceptarea faptului că suntem cu toţii Una.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0684 sec