Ciudățeniile lui Hitler și alte necunoscute din jurul nazismului - Jakob van Eriksson

Ciudățeniile lui Hitler și alte necunoscute din jurul nazismului - Jakob van Eriksson
Preț: 14,99 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-992-232-3
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 176
Categoria: Istorie Recenta

DESCRIERE

Adolf Hitler, liderul dement al celui de-Al Treilea Reich, rămâne în continuare un mister nedescifrat din multe puncte de vedere. Nu este deloc clară originea lui și se speculează că acest austriac avea și rădăcini slave și evreiești. A fost influențat de practici oculte și ezoterice. A purtat după el toată viața consecințele sifilisului contractat în tinerețe de la o prostituată, suferea de „boala penisului mic” (hipospadias – 2, 5-3 centimetri ar fi avut organul său sexual!), a trăit cu o nepoată și obținea orgasmul fără contact fizic, doar privindu-și amanta cum își ridică poalele rochiei și își etalează lenjeria intimă. Era vegetarian și rămășițele danturii lui păstrate la Moscova par a dovedi că într-adevăr s-a sinucis în buncărul berlinez și nu a fugit în America de Sud cu submarinul sau cu o „mașină a timpului”… Istoria nazismului sub Führer consemnează, însă, o mulțime de alte secrete terifiante!

Viața sexuală a lui Hitler în viziunea CIA și a altor surse – o cheie a înțelegerii comportamentului său

Războiul chimic purtat cu otrăvuri și hormoni

Misterul unei imagini: „Unchiul” antisemit îmbrățișează cu căldură o fetiță evreică

Ciudățeniile unui dictator

Ce făcea topmodelul nud, în baia Führer-ului, în ziua morții acestuia?

O mare păcăleală: Afacerea „Jurnalele secrete ale lui Hitler”

Ocultism și vrăjitorie în Al Treilea Reich

Spionaj la bordel

Autostrăzile Germaniei naziste – o poveste incredibilă

„Capitala Germană Mondială”

Tunelurile secrete din Polonia și alte mistere nedeslușite încă

Cum gândea Berlinul să colonizeze România

Rădăcinile naziste ale NATO și ale altor organizații internaționale

Dantura de vegetarian pune capăt teoriilor conspirației despre fuga Führer-ului în America de Sud?

Ce voia să facă Adolf cu „mașina timpului”?

…Epilog? Strănepotul lui Hitler l-a votat pe Donald Trump și o place pe Angela Merkel

 

Colecția SECOLUL XX – 20 DE MISTERE ESENȚIALE (20 volume)

Colecție promovată de ziarul LIBERTATEA, Radio România Actualități, Radio România Regional, București FM, Radio Sport Total, Radio Napoca FM, Radio Impuls FM și Bucatarescu. ro

Istoria nu mai este demult, pentru nimeni, ceea ce scrie în manualele de istorie sau, în orice caz, nu doar ceea ce consemnează, părtinitor, acestea.

Atât de aproape de noi dar atât de departe de... adevăr, Secolul XX a fost, poate, cel care a născut cele mai mari mistificări istorice și cel în care istoria nu a fost doar trunchiată și „coafată” pe ici, pe colo, prin părțile mai mult sau mai puțin esențiale, ci chiar de-a dreptul amputată neconcesiv, deformată grotesc și mistificată grosolan, în slujba unei ideologii totalitare sau a alteia, a unui dictator sau a unui grup de interese oculte, dominând din înălțimile puterii absolute o țară, un popor, un grup etnic, cultural sau lingvistic, un continent sau însăși Planeta!

O propagandă bine hrănită de fonduri secrete, de proveniență incertă dar de dimensiuni colosale, a tratat majoritatea demistificărilor drept ridicole „teorii ale conspirației”, niște biete gogorițe scornite de niște oameni aflați într-o avidă căutare a senzaționalului.

Cred că a sosit timpul să încercăm să punem în ordine o multitudine de informații disparate și fragmentare pentru a încerca să reclădim, dintr-un puzzle ciudat, istoria adevărată a veacului trecut!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0762 sec